Událost

Den otevřených dveří na Institutu ekonomických studií FSV UK

Fakulta sociálních věd

Srdečně zveme všechny zájemce o studium ekonomie a financí na Den otevřených dveří Institutu ekonomických studií FSV UK v budově Opletalova 26. Budovu otevřeme v 9:00.

Hlavní program proběhne v aule prof. Michala Mejstříka (místnosti 109) od 09:30 do 12:00 hodin. Detaily budeme upřesňovat zde.

  • V čem je studium na IES specifické a výjimečné, jak se liší od jiných ekonomických škol, kdo, co a jak vás zde může naučit a k čemu vám to může být užitečné? Dozvíte se v úvodní prezentaci našeho ředitele, docenta Adama Geršla

  • Jaké profesní dveře vám může diplom z IES otevřít? Mezinárodní organizace, výzkumné projekty, prestižní pozice v bankovnictví, finančních institucích, consultingu, datové analytice, zdravotnictví … to je jen několik málo oblastí, kde úspěšně uplatňují své vědomosti naši absolventi… část programu věnujeme i tomuto tématu

  • Jak se studenti IES baví a pomáhají si? O studentské komunitě a kulturních, sportovních, soutěživých i podporujících setkáních offline i online si budete moci povídat se zástupci studentského spolku E-Klub.

Odpoledne v době 12:00–14:00 si budete moci individuálně prohlédnout naši knihovnu, nejdůležitější učebny a studijní zázemí, případně si ve foyer neformálně popovídat se současnými studenty a ujasnit si odpovědi na vaše otázky.

Přijďte, těšíme se na vás!

Začátek akce 26. ledna 2024 v 9:00
Konec akce 26. ledna 2024 v 14:00
Organizátor Fakulta sociálních věd
Místo konání akce Opletalova 26, 110 00 Praha, Česká Republika