Událost

UNIVERZITA NAŠICH PŘÍBĚHŮ s Tomášem Pravencem

Fakulta tělesné výchovy a sportu

V pondělí 17. dubna 2023 vás všechny srdečně zveme do Kampusu Hybernská, kde se od 16.00 můžete těšit na besedu v rámci projektu Univerzita našich příběhů, s Tomášem Pravencem, absolventem programu Management sportu FTVS UK; komunikačním ředitele společnosti Petr Čech, a.s.; organizátorem významných sportovních eventů a sportovcem i mimo pracovní prostředí.

Diskuzi předchází pozvání ke kávě a malému občerstvení od 16.00.

Tomášem Pravenec již delší dobu úspěšně zastává roli ředitele komunikace společnosti Petr Čech a.s., která se zabývá vývojem a výrobou inteligentních sportovních pomůcek. Představí nám svou profesní kariéru, která ho zavedla z novinářského prostředí do světa technologií a inovací. Dozvíme se, jak spolupracuje s Petrem Čechem, jaká jsou rizika a úskalí pořádání sportovních projektů jako jsou Kolo pro život nebo L'Etape Czech Republic by Tour de France a také jaké jsou jeho největší životní cíle spojené se sportem.

UNIVERZITA NAŠICH PŘÍBĚHŮ je diskuzní sérií, kterou připravujeme my, studenti Mezinárodního studentského týmu FTVS UK, s cílem nabídnout životní příběhy zajímavých osobností, ve kterých je možné číst, že život si můžeme obohatit díky ochotě vykračovat z našich bublin a komfortních zón. Společně poznáváme jiné kultury, obohacujeme se o zážitky z cestovních dobrodružství našich hostů, posilujeme hodnoty spolupráce mezi studenty a zaměstnanci; nebo se například dozvídáme o sportovním životě našich hostů.


Program:

  • 16:00-17:00 coffee & cake 

  • 17:00-18:30 diskuze

Registrujte se, prosím, zde.

Těšíme se na vás!

Začátek akce 17. dubna 2023 v 16:00
Konec akce 17. dubna 2023
Organizátor Fakulta tělesné výchovy a sportu
Místo konání akce Kampus Hybernská