Událost

Workshop Věda do praxe: Moje téma a co s ním?

Centrum pro přenos poznatků a technologií

Chcete najít konkrétní cestu, jak právě na vaše téma (z bakalářky, diplomky, výzkumu) nahlížet optikou společensky prospěšné praktické inovace? Přijďte na workshop nazvaný MOJE TÉMA A CO S NÍM aneb Jak uplatnit vědecké poznatky v běžném životě nekomerční cestou?


Co vás na workshopu čeká?

  • Zjistíte, co všechno by se dalo dělat s výsledky vašeho konkrétního výzkumu odborníci na přenos poznatků do praxe ho s vámi proberou a promyslí.

  • Dozvíte se více o významu společenského dopadu ve věděWorkshop je určený pro ty, kdo se chtějí dozvědět, jak lze uplatnit výsledky výzkumu jinak než založením vlastního podnikání.


Registrujte se zde. Počet míst je omezený.


Workshopem vás provede Ivana Sýkorová a Jiří Valach

Ivana a Jiří se dělí o pozici zástupců ředitelky Centra pro přenos poznatků a technologií UK a ve své práci se zaměřují na témata přenosu poznatků z sociálních a humanitních věd a s ním spojenou pomoc a podporu vědcům a studentům z Univerzity Karlovy. Ivana zároveň udržuje kontakty s partnery na zahraničních univerzitách. Jiří mimo to koordinuje spolupráci s externími subjekty při zajišťování expertíz týmů z celé univerzity. Vymýšlí a řídí rozvojové projekty pro zefektivnění managementu transferu znalostí a technologií.


Hosty budou:

Kristýna Šrámková

Kristýna založila projekt Jóga pro hudebníky. Je klavíristka, klavírní pedagožka a certifikovaná lektorka jógy. Při hledání funkčního a dlouhodobého řešení zánětů šlach našla jógu a ta jí pomohla nejen s rukama, ale i s vědomým dechem, trémou a celkovým pohodlím u klavíru. A tak se rozhodla provázet touto cestou i vás, kolegy hudebníky, a zasvětit tomuto tématu své doktorské studium na Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy v Praze.


Štěpán Drahokoupil 


Kurz je určený převážně studentům Univerzity Karlovy. Pro externí zájemce je omezená kapacita – prosím, zaregistrujte se a vyčkejte potvrzovací e-mail od organizátorky.

Workshop je součástí kurzu MSI1 - Management vědy a inovací, který pořádá Centrum pro přenos poznatků a technologií Univerzity Karlovy.


Začátek akce 27. dubna 2023 v 14:00
Konec akce 27. dubna 2023 v 16:30
Organizátor Centrum pro přenos poznatků a technologií
Místo konání akce Kampus Hybernská, budova D, 2. poschodí